Stresszkezelés tréning

Stressz. Ismerős? Téged is érint? Vagy szeretnéd hinni, hogy nem?

Biztos kerültél már olyan helyzetbe, amikor lelkiállapotod akadályozott a tanulásban és felkészülésben, vizsgázáskor vagy problémák megoldásakor, esetleg éppen emberi kapcsolataidban. Biztosan ismersz már néhány eszközt a stresszes helyzetek kezelésére. Azonban használod is ezeket? Mindig tudod, mit csinálj stresszhelyzetben? Egyáltalán, fel tudod ismerni a valódi stresszforrásaidat az életedben?
Ha úgy érzed, jól jönne a stresszkezelési készségeid fejlesztése, ez a képzés segíteni fog:

 • a számodra stresszt okozó helyzetek felismerésében,
 • a kialakuló negatív gondolataid és érzéseid tudatosításában,
 • egy olyan stresszkezelési szemléletmód elsajátításában, aminek segítségével könnyen eldöntheted, hogyan viselkedj, illetve
 • különböző stresszkezelési technikák elsajátításában és tudatos használatában.

 

Mindezt teljes mértékben a résztvevőkre építő interaktív, gyakorlati formában – előadások nélkül. A képzés – az egyéni igényeidet is figyelembe véve – a Williams Life Skills© (Williams ÉletKészségek, WÉK) program tematikája szerint halad, amelynek hatékonysága klinikai tanulmányokban is bizonyított. Gyakorolni fogunk tudatosítást, feszültséglevezető módszereket, proaktív és problémamegoldó technikákat, valamint kapcsolatépítő készségeket. Non plus ultra, hogy a képzés elvégzéséve nem csak jobb stresszkezelő leszel, hanem egy díszes oklevelet is kapsz ☺.

 

A tréner: Dr. Fenyves Bánk, orvos, okleveles WÉK-facilitátor.

Bánk 2015-ben végzett a Semmelweis Egyetemen. Jelenleg sürgősségi orvostan rezidens, PhD-hallgató, graduális oktató, emellett fiatalok számára tart stresszkezelés képzéseket. Az egyetemi évek kihívásaival számos tréningen tanultak segítették megküzdeni, többek között jelen képzés elvégzése is.

 

A kurzus alapvető jellemzői:

 • A kurzus 16 órás, amelyet 2x8 tanóra (45 perces egy tanóra) bontásban, két hétvégi napon tartunk meg.
  • 1. alkalom: október 28., 10:00-17:00
  • 2. alkalom: november 11., 10:00-17:00
 • A csoport létszáma 8-12 fő között lesz, így biztosított a bizalmas és kiscsoportos légkör.
 • Eszközt nem kell magaddal hoznod, azonban érdemes átgondolnod, van-e célzott kérdésed a témával kapcsolatban. Ha van, mindenképp tedd fel, ezáltal másoknak is segítesz a részletek tisztázásában.
 • A kurzusra hallgatói jogviszonnyal rendelkező semmelweises hallgatóként jelentkezhetsz.
 • A kurzus ára 20.000 Forint, amely rendkívül kedvezményes (a piaci ár 40.000 Forint körül mozog).

 

Az aktuálisan meghirdetett tanfolyamra az alábbi felületen jelentkezhetsz. Itt találod az elérhető dátumokat és határidőket is. A helyek betelte után a felületet lezárjuk – az újranyitásról viszont mindenképpen értesítünk!

 

Nagyvárad téri Elméleti Tömb Nagyvárad tér 4. Budapest 1089

info@semmelweis-alumni.hu

+36 20 666 3506