Thomas Mann: József és testvérei

Játsszák: Patkós Márton, Polgár Csaba, Gálffi László, Epres Attila, Vajda Milán, Kerekes Éva, Jéger Zsombor, Zsigmond Emőke, Ficza István, Nagy Zsolt, Dóra Béla, Novkov Máté, Hámori Gabriella, Csuja Imre, Tenki Réka, Kókai Tünde

Thomas Mann regénye a 20. század legnagyobb szellemi vállalkozásainak egyike, az ókori kelet mítoszainak és vallásainak értelmező újramesélése. Népek és törzsek, istenek és emberek, nők és férfiak történetei fonódnak össze benne, és vezetnek vissza az emberi kultúra kialakulásának mélységes mélyen eredő gyökereiig.

„Mindegyik felvonás külön vonásokkal bír, de együtt tökéletes egészet adnak ki. Szerepeken, korokon, nemeken és embereken átívelő munka ez, amelyben remekül kirajzolódik a Thomas Mann-i mű lényegisége. Nem is annyira az irodalmisága, hanem az üzenete.” (Zacsek Ágnes, WeloveBudapest)

Az előadásról videó ajánló itt található.

Helyszín:

Örkény István Színház (1075 Budapest, Madách Imre tér 6.)

 

Jegyinformáció:

Jegyet foglalni Deli Dorottyánál tudtok a dd@orkenyszinhaz.hu e-mail címen, valamint a 20/476 9018-as telefonszámon, az igényelt jegyek darabszámának, és a kívánt jegyár megjelölésével, valamint az egyetemetek említésével.

1.850.-Ft, 1.300.-Ft

 

Időpontok:

  • 2017. december 06. (szerda) 18 óra