Március 21-től április 2-ig újra a nagysikerű Lúdas Matyi, április 11-től szeptember 9-ig pedig egy csodálatos Vízicirkusz lesz látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

 

Kedvezményes jegyárak

 

 

A szervezetük számára szóló 25%-os kedvezmény a prémium, I. és II. kategória jegyáraira vonatkozik, a foglalás fix helyre szól. A III. kategóriába egységesen 1500 Ft-ért válthatnak jegyeket. Hozzátartozókra is érvényes, az összes igényelt jegyre vonatkozik, db számos korlátozás nélkül. A nézőtérképet és az árakat a https://drive.google.com/file/d/13tpqKdEW9nQe30c1q1z8cZS8SIQ4SiMn/view?usp=sharing linken található jegyrendelő nyomtatvány is tartalmazza.

 

 

A jegyvásárlás menete

 

  1. Kiválasztja a megtekinteni kívánt előadás dátumát, időpontját.
  2. A „Jegyrendelő nyomtatvány”-t (https://drive.google.com/file/d/13tpqKdEW9nQe30c1q1z8cZS8SIQ4SiMn/view?usp=sharing ) a kitöltést követően visszaküldi a következő e-mail címre: dallos.szilvia@maciva.hu –  minden péntek 14h-ig
  3. A jegyrendelést követően értesítést kap a jegyfoglalás sikerességéről, melyben megtalálja a jegyek átvételéhez szükséges foglalási sorszámot.
  4. A kedvezményes jegyek akár azonnal átvehetők a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában. A lefoglalt jegyeket legkésőbb az előadás előtt 1 órával kell átvenni.

 

Pénztár: H-V: 10 – 18 óráig; Fizető eszközök: Készpénz, Bankkártya, SZÉPKÁRTYA, Sodexo kultúra utalvány

 

Esetleges kérdéseiddel kapcsolatban fordulj Dallos Szilviához emailben: dallos.szilvia@maciva.hu, vagy telefonon: a 0620/250-71-10-es számon!

Jó szórakozást kívánunk Mindenkinek!