A

Győztesek Karneválja műsora

 A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon egy teljes héten keresztül a világ legjobb, legsikeresebb cirkuszművészeti produkcióit láthatta a Fővárosi Nagycirkusz közönsége. A rendezvénysorozat produkcióit nemzetközi, szakmai zsűri pontozta, mely értékelés alapján a legjobbak nyerték el a Fesztivál díjait.

A Cirkuszfesztivál díjnyertes produkcióiból összeállításra kerülő Győztesek Karneválja előadást január 19 és március 11-e között látható a Fővárosi Nagycirkuszban. Az egyedülálló, világszínvonalú műsor szerdától péntekig 15:00, szombaton 11.00, 15:00 és 19:00, vasárnap pedig 11.00 és 15:00 órakor kezdődő előadásokkal vár minden kedves érdeklődőt.

 

Rendkívüli, 40%-os kedvezmény:

 

 

A január 24-én, 25-én és 26-án 15 órakor kezdődő előadásainkra az I. és II. kategória jegyáraiból 40%-os kedvezményt kínálunk, a III. kategóriában pedig egységesen 1000 Ft-ért válthatnak jegyeket.

A január 31-én, február 1-jén és 2-án 15 órakor kezdődő előadásainkra az I. és II. kategória jegyáraiból 40%-os kedvezményt kínálunk, a III. kategóriában pedig egységesen 1000 Ft-ért válthatnak jegyeket.

 

A kedvezmény a szabad helyek erejéig érvényes!

 

25%-os kedvezmény:

 

A 25%-os kedvezményünk március 11-ig szól és a szabad helyek erejéig érvényes!

A szervezetük számára szóló 25%-os kedvezmény a prémium, I. és II. kategória jegyáraira vonatkozik, a foglalás fix helyre szól. A III. kategóriába egységesen 1500 Ft-ért válthatnak jegyeket. Hozzátartozókra is érvényes, az összes igényelt jegyre vonatkozik, db számos korlátozás nélkül. A nézőtérképet és az árakat a https://drive.google.com/file/d/1uRLBl_WTbu_8KXQ6B1AmcqkeAVbRknww/view?usp=sharing linken található jegyrendelő nyomtatvány is tartalmazza.

 

 

 

A jegyvásárlás menete

 

  1. Kiválasztod a megtekinteni kívánt előadás dátumát, időpontját.
  2. A „Jegyrendelő nyomtatvány”-t a kitöltést követően visszaküldöd a következő e-mail címre: dallos.szilvia@maciva.hu –  minden péntek 14 óráig.
  3. A jegyrendelést követően értesítést kapsz a jegyfoglalás sikerességéről, melyben megtalálod a jegyek átvételéhez szükséges foglalási sorszámot.
  4. A kedvezményes jegyek akár azonnal átvehetők a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában. A lefoglalt jegyeket legkésőbb az előadás előtt 1 órával kell átvenni.

 

Pénztár: H-V: 10 – 18 óráig; Fizető eszközök: Készpénz, Bankkártya, SZÉPKÁRTYA, Sodexo kultúra utalvány

 

Esetleges kérdéseiddel kapcsolatban fordulj Dallos Szilviához emailben: dallos.szilvia@maciva.hu, vagy telefonon: a 0620/250-71-10-es számon!

Jó szórakozást kívánunk Mindenkinek!

Share This