A

klasszikus cirkuszi karácsonyi előadásai

 A Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi műsora varázsbuborékként repíti el nézőit a csodák birodalmába. 2017. november 4. és december 31. között klasszikus cirkuszi nagykarácsonnyal várjuk kedves közönségünket, melyben orosz és kínai rúd-, valamint akrobatamutatványok, gurtni-, diabolo- és zsonglőrprodukciók teremtik meg a pezsgő hangulatot. Az ünnepi hangulatot tovább fokozza a minszki csoport elbűvölő lovas száma, valamint a Maik Gärtner Family és bájos indiai elefántjuk, Rani. A varázslat és mágia birodalma lengi át a Csodagömb bűvös világát, a rejtélyes varázsló buborékjai lenyűgöző produkciókat rejtenek, melyek garantáltan elvarázsolnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az előadások hossza szünettel együtt körülbelül 2 óra 20 perc.

 

Jegyárak

 

 

25%-os kedvezményünk december 23-ig szól és a szabad helyek erejéig érvényes!

A 25%-os kedvezmény a prémium, I. és II. kategória jegyáraira vonatkozik, a foglalás fix helyre szól. A III. kategóriába egységesen 1500 Ft-ért válthatnak jegyeket.

 

 

A jegyvásárlás menete

 

  1. Kiválasztod a megtekinteni kívánt előadás dátumát, időpontját.
  2. A „Jegyrendelő nyomtatvány”-t a kitöltést követően visszaküldöd a következő e-mail címre: dancsecs.eszter@maciva.hu –  minden péntek 14 óráig.
  3. A jegyrendelést követően értesítést kapsz a jegyfoglalás sikerességéről, melyben megtalálod a jegyek átvételéhez szükséges foglalási sorszámot.
  4. A kedvezményes jegyek akár azonnal átvehetők a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában. A lefoglalt jegyeket legkésőbb az előadás előtt 1 órával kell átvenni.

 

Pénztár: H-V: 10 – 18 óráig; Fizető eszközök: Készpénz, Bankkártya, SZÉPKÁRTYA, Sodexo kultúra utalvány

 

Előadások időponjai

 

 

A nézőtérkép és a jegyárak az alábbi jegyrendelő nyomtatványon is megtalálhatóak:

 

 

Esetleges kérdéseiddel kapcsolatban fordulj Dancsecs Eszterhez emailben: dancsecs.eszter@maciva.hu, vagy telefonon: a 0620/250-71-10-es számon!

Jó szórakozást kívánunk Mindenkinek!