Helyszín

Nagyvárad téri Elméleti Tömb
1089, Budapest Nagyvárad tér 4.
QR Code

dátum

2019 Már 23

Résztvételi díj

Ingyenes

Cimke

Semmelweis Karriernap

I. Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze

Várunk szeretettel ingyenesen megtekinthető, egészségyi képzésben tanuló hallgatók számára rendezett I. Országos Egészségügyi Karriernapunkon. A részvétel regisztrációköteles, kérünk, részvételi szándékodat jelezd jelen felületen!
A kiállítók listáját és a programtervet folyamatosan frissítjük – a rendezvénnyel kapcsolatos aktualitásokért kövess minket Facebook oldalunkon és az idei eseményünknél! Kérdés esetén keress minket az előbbi felületeken, vagy a karrier [kukac] semmelweis-alumni.hu emailcímen.
A programokat az alábbi linken tudod megtekinteni.

 

Várunk szeretettel:
a Karriernap szervezői

Programterv

10:00 -
Kapunyitás
Több mint negyven egészségügyi munkáltató standjánál érdeklődhetsz személyesen álláslehetőségekről, elhelyezkedési folyamatról és további juttatásokról, lehetőségekről. Javasoljuk, hogy érkezz időben, mert nem minden ajánlat él a nap végéig!
11:00 -
Megnyitó
A rendezvény kiemelt pontja, ahol Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora nyitja meg a programot – valamint első kézből hallhatsz információkat Szak- és Továbbképzési Központunktól és a Magyar Rezidens Szövetségtől. A megnyitó fontos része dr. Márky Ádám előadása a fenntartható egészségügyről – és hogy hogyan maradj Te magad, mint egészségügyi dolgozó, egészséges ebben a rendszerben.
12:00 -
Szakspecifikus programok indulása
A standok folyamatos látogathatósága mellett szakokra szabott programokkal készülünk, ahol a saját szakmádban nemrég végzett, de már sikeres pályakezdésen túl álló volt hallgatóinkkal beszélgethetsz a diplomaszerzést követő időszak kihívásairól és azok hatékony legyőzéséről. A pontos programtervet keresd a rendezvény főoldalán!
15:00 -
Doktori képzés
Minden szak számára nyitott előadásban foglalkozunk a doktori képzés lehetőségével: kinek és mikor lehet releváns a PhD fokozat megszerzése, és mire számíts ennek kapcsán?
16:00 -
Utolsó körös standlátogatások
A rendezvény 16 és 18 óra között zárul, érdeklődéstől függően – érdemes még jóval korábban bejárnod a standokat, hogy minél több jó lehetőséget begyűjthess!