A legfontosabb információk

Fellépnek: Varnus Xavér, Barcza-Horváth József, Czirják Tamás

Időpont: 2017. március 21. 19:30 – 22:00

Helyszín: NET Díszterem (1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.)

Részvétel: Előzetes regisztrációhoz és meghívóhoz kötött:

https://goo.gl/forms/uJ5VYNZOdwOKlhCk2

A helyek korlátozott számban elérhetőek.

Adománygyűjtés: 1500 Ft-tól, a meghívók átvételekor történik

Meghívók átvehetők: Semmelweis Alumni Igazgatóság (NET Díszpáholy) 2017. március 6-tól, hétköznapokon 8:00-15:00

Kapcsolat: rendezveny.alumni@semmelweis-univ.hu

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/389237994786581/

 

 

Egyetemünk kulturális zenei élete egy új mérföldkőhöz érkezik 2017. március 21-én Johann Sebastian Bach 332. születésnapján. E napon Egyetemünk egykori hallgatói, tanárai adakozó támogatása nyomán egy valódi klasszikus hangzású orgonát kap a közel egy éves felújítás után megújuló NET Díszterem.

 

Ebből az alkalomból

ADOMÁNYOZÓ-ORGONAAVATÓ KONCERT KERÜL MEGTARTÁSRA A NET FELÚJÍTOTT DÍSZTERMÉBEN

 

Ezzel az adománnyal lehetővé válik az egyetemi hagyományos rendezvényeink élményeinek orgonamuzsikával gazdagított emelése, de megnyílik a lehetőség egyéni orgonakoncertek, vagy orgonával megszólaló zenekari művek megszólalására is.

Fellépnek

Külön kiemelkedő elismerése a kezdeményezésnek, hogy a nemzetközi szinten is elismert, ikonikus művész, VARNUS XAVÉR orgonaművész vállalta a HAMMOND B3000-es orgona avató koncertjének megtartását. Ez azért is sok érdekességet és különlegességet rejthet magában, mert Varnus Xavér Művész Úr köztudottan a klasszikus hangszerek virtuóz megszólaltatója, míg az átadott Hammond orgona új kihívást és különleges élményt is jelenthet. Művész Úr mindig keresi az új lehetőségeket, a sokszor meghökkentő orgona-hangzásvilágot. A mostani első, hangszer-avató koncertre Bach-átiratokat adaptál triójával, melyben jeles hazai bőgősünk, Barcza-Horváth József és kiváló fiatal ütősünk, Czirják Tamás lesznek partnerei.

Támogatás

Varnus Xavér Művész Úr nagylelkű kérése, hogy az esemény bevételével jótékonysági támogatásban részesítsük a gyermekek gyógyítását – teljes mértékben egybevág a projekt céljaival, melyben most a leukémiás gyermekek vér-transzplantációját szeretnénk támogatni! Másik rendhagyó kérése, hogy a koncerttel összefüggésben tartott véradáson résztvevők is meghívást nyerjenek e jeles eseményre.

Regisztráció és adományozás

A belépésre jogosító meghívók igénylésére az alábbi linken keresztül van lehetőség.

Adományaik elhelyezésére és a meghívók átvételére 2017. március 6-tól szeretettel várjuk Önöket az Alumni Igazgatóságon (Nagyvárad téri Elméleti Tömb Díszpáholy).

 

A koncert 2017. március 21-én 19:30 órakor kezdődik a NET Dísztermében.

Várjuk az érdeklődőket sok szeretettel, az előzetes regisztrációt és adományozást követően!

Nagyvárad téri Elméleti Tömb Nagyvárad tér 4. Budapest 1089

info@semmelweis-alumni.hu

+36 20 666 3506