Különleges ajánlat kizárólag az egyetem baráti körének: 40%-os kedvezmény a február 27-én a k2 Színház: Cájtstükk, avagy a bizonytalanok című előadására.
A jegyigényt a pr@atriumfilmszinhaz.hu email címre legkésőbb február 22-ig  kell elküldeni. A kedvezmény érvényesítéséhez a jelszó: Színházban a Semmelweis Egyetem Alumni Irodája
 
 

Váratlan fordulat a színpadon: az évad bűnügye az Átrium Film-Színházban!

 

A k2 társulat 2010 nyarán alakult a Kaposvári Egyetem színészhallgatóiból. Számos elismerésben részesültek már; Thealter Helyspecifikus Projekt Fődíj, Jurányi-díj, Kritikus-díj,valamint Junior Prima Díj a két rendezőnek: Benkó Bencének és Fábián Péternek. A társulat tagjainak színészi játéka a szó legeredetibb értelmében magával ragadó. Ha el lehet veszni egy színész játékában, akkor némely k2-s színészében nyugodtan meg lehet próbálni – sikerülni fog. A kaposvári egyetem olyan tehetségeket adott a színháznak, akikre nagyon kell figyelni, mert amit csinálnak az igazán jó.

Legújabb darabjuk a Cájtstükkavagy a bizonytalanok beszélget, beszéltet, párbeszédre hív. Elgondolkodtat és elgondolkodik: ott, akkor, az itt és most esetlegességét tökéletesen alkalmazva bontja ki a látszólag épp születő témákat. Mindezt azonban jól felépített szerkezetben teszi, az egymás mellett futó történetfoszlány-szálak összefonódnak és a sokféleségből színes fonalként érnek össze. A nagyon eltalált kiszólások kellően élővé teszik a darabot, az aktuális közéleti és társadalmi problémákon keresztül világít rá egyetemes problémákra. Nem egy kizárólag a mának szóló darab született az Átrium Filmszínházban, hanem egy lehetőség erre az újszerű, elgondolkodtató játékmódra. A nézők között felhangzó kisebb-nagyobb kacajok, a meglepettséget kifejező hangok arra engednek következtetni, hogy a darab utat talált a közönséghez.

Szereposztás: Bíró Kriszta m.v., Boros Anna, Borsányi Dániel, Domokos Zsolt, Gyöngy Zsuzsi m.v., Horváth Szabolcs, Piti Emőke, Viktor Balázs

Rendező: Fábián Péter, Benkó Bence