Hallgatói és vezetői összefogásnak köszönhetően orvosi témájú szabadulószoba nyílt az egyetem Korányi Frigyes Szakkollégiumában. A VII. kerületben (Hársfa u. 59/b) található szobában a Semmelweis Egyetemmel kapcsolatos logikai és ügyességi feladványok várják az érdeklődőket (a feladatok átalakíthatóak nem szakmabeliek részére is).

A Paralel szabadulószobában az 1 órás játékidő alatt a 2-5 fős csapatoknak különböző feladatokat kell megoldaniuk, amik további kihívásokhoz, újabb kérdésekhez vezetnek, végül több úton lehet eljutni a kaland megoldáshoz.

A játékot orvostanhallgatókból verbuvált csapat vezeti, akik a játékot folyamatosan nyomon követve biztosítják a résztvevők szórakozását.

Aki nem ismeri a szabadulószobák világát, annak remek alkalom, hogy ezt az egyre népszerűbb programot orvosi környezetben próbálja ki. A tapasztaltabb szabadulóknak pedig újabb kihívást jelenthet a szoba.

A további részletekért és az időpontfoglaláshoz, nézzék meg honlapunkat, vagy facebook oldalunkat. Az egyetemi újságban megjelent egy cikk is, ami további érdekességeket árul el a szoba titkairól.

Nyitva tartás: (időpontfoglalás szükséges)

Hétköznap 17.00 után, hétvégén 11.00 után

Árak: 6000 – 12000 Ft/csapat létszámtól és kedvezményektől függően.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

honlapunk

Facebook

E-mail